Emma

EN VECKA TILL SEMESTER
Bara en vecka kvar att arbeta innan jag har semster, direkt nästa måndag flyger vi ner till varmare klimat, Frankrike väntar på oss. Denna gången ska vi bo några dagar utanför Antibes innan vi möter upp dom andra i familjen. Jag har anmält Elliot till simskola i sommar men helt ärligt så är det rätt tråkigt att ha det bokat VARJE dag i tre veckor, jag hoppas lite på att han lär sig simma på semstern så vi kan göra annat resterande veckor när vi kommer hem. Har ni några resr planerade? <3
 

 
BYGGA NYTT
Jag har funderat ett tag på att bygga ett växthus i vår trädgård, ett med gamla glas och tegellängst ner. Men vi har en stor ek som står i trädgården och som vi inte får ta bort, vilket innebär att så fort det blåser på hösten så trillar det ner större grenar och då hade antaligen växthuset gått sönder hela tiden.
 
Så nu funderar jag på om vi ska bygga en pergola på framsidan med en mugröna som klättrar vackert på taket. Jag har letat lite inspiration och kom över dessa vackra bilderna här.
 
 
 

 
DINO HOODIE
Hur coola jackor har inte jag klickat hem till kidsen? Innan jag hade packat upp dem från pappert var kidsen inte intresserade men när jag visa dom dino-hoodisarna skynda dom fram och ville ha på dom direkt. Den ena kunde ju inte va bättre än den andra haha. Jacob har redan invigt sin på apoteket igår och fick direkt beröm av en man som ville byta, Jacob var dock inte lika intresserad utav hans jacka. Hoodisarna kommer från polska KuKukid! som har en massa coola barnkläder!