Emma

MÅNDAG
(null)

Idag har jag packat upp nya varor till Greyroom. Samtidigt har jag försökt rymma upp på verandan och underhålla Jacob som är hemma medan Elliot leker med en kompis. Jag har fullt upp med andra ord, tur det är fint väder så vi kan vara ute lite i eftermiddag. 

Jag hoppas även kunna skruva lite planker i trädäcket för det är inte mycket kvar nu, senare i veckan ska det dessutom bli 18 grader och då hade passat bra att inviga trädäcket lite. Självklart ska jag försöka ta några bilder ikväll så ni får se hur långt vi kommit. 
<3 
BILLY FLYTTAR IN
(null)

(null)

Efter att jag ändrade om i vardagsrummet för någon vecka sedan behövde jag komplettera med lite möbler. Väggen bakom fåtöljerna var tom och jag behövde mer förvaring. Efter att ha funderat ett tag föll valet på Billy från Ikea. Billiga, höga och raka linjer. Precis vad jag var ute efter. Andra sidan av rummet ska oxå  ställas rätt efter att vi varit på tippen med en massa "skräp"

<3

BYGGET DEL 2
(null)

(null)

(null)

(null)

Det har hänt lite grejer i veckan. Bla har nästan hela ramverket kommit upp och lite på staketet bak i pergolan. Staketet kommer fortsätta mot huset för att "stänga" inne oss lite. Alla från gatan behöver ju inte titta in på oss hela tiden. Jag säger inte att alla tittar in på oss men det känns så när man själv kan se alla från gatan. Idag fortsätter bygget medan jag och kidsen flyr fältet och åker till mamma och pappa i stugan. 

Ha en härlig lördag <3