Emma

I KÄLLAREN
Veckan har bara sprungit iväg. Jag har haft fullt upp med att flytta alla varor ner i källaren där det håller på att bli en liten liten butik. Mycket fix och trix för att få plats med allt, dessutom leverans tis, ons och torsdag. Ja, ni förstår säkert hur min vecka har varit! 

Nu däremot ska jag ha en välförtjänt semester vecka. Senare idag åker jag och barnen till Verbie för att åka lite skidor. Alex var tvungen att åka till USA så jag ska flyga själv med barnen. Hoppas allt går lugnt till haha. 

Själv klart bjuder jag på några godbitar från Greyroom <3 

(null)

(null)

(null)

NÄR TRÄDÄCKET MÖTER VÅREN
 
När jag planerer trädäck och känner att våren snart är här, då kommer snön och vintern tillbaka. Innan snön kom var jag ute i trädgården och la ut plankor för att se hur stort trädäcket ska bli. Jag kommer antaligen ändra några gånger till innan det är spikat. Tiden går så jäkla fort, vi är nu inne i mars och nästa vecka åker jag och barnen på skidresa. Jag hoppas på att Jake också ska våga sig upp på ett par skidor men han är lite mer relaxed. Nu knackar pappa snart på dörren för att hjälpa mig och borra upp tre hyllor nere i källaren där jag håller på att ställa i ordning för att ha mitt lilla showroom med öppet några timmar en dag i veckan. Vad tycker ni om det? <3