Emma

STÄNDIGT
Jag ligger ff i sängen, igår slog febern till som en liten blixt från klar himmel. Boom 40,2 grader och barnen var vildar. Brådade och sköts med sina nurfguns, det är då en stor nackdel när Alex kommer hem efter åtta på kvällen. Men jag klarade det precis dock inte helt utan lite tårar. Nu ligger jag och laddar upp och lyssnar på en musikpod om Kaney West "den ständigt provocerande renässansmannen". 

Vad vore lata dagar i sängen?
PÅ NEW YORKS BLÖTA GATOR
(null)

Hoppas ni har det soligt och skönt hemma för här regnar det och har gjort sen i förmiddags. Igår flög jag och grabbarna och det gick så j*vla bra. Sista timmen var det lite bråk i stolarna men det är verkligen inget att klaga på. Ett äldre par två rader bak berömde grabbarna när vi landade och det kändes så klart väldigt roligt att andra lagt märke till hur fint dom satt hela flygresan. Idag är vi rätt trötta, jag vakna 03 och kunde inte somna om. Det bli sängen rätt tidigt idag för att orka med och shoppa vidare imorgon.
<3
SNART
(null)

(null)

Snart är vårt nya trädäck och pergola klar. Bara lite lite små grejer som antagligen är klara när vi kommer hem.  Vi valde att ha en större trappa än den vi hade innan. Trappan är alltid en samlingsplats när folk tottar förbi på mat eller trädgårdshäng. Alex hade dessutom ett armeringsjärn över som jag hängde upp på väggen och hängde några lyktor för att få den där extra mys faktorn på kvällarna. 

<3